Redist Milk & Run Honey

Cine nu a auzit de expresia “Lapte si miere” !?! Ei bine Redist va propune numai “lapte si miere” pentru parul dvs. prin seria completa “Milk & Run Honey” .

Cu totii stim ca mierea in alimentatie face adevarate minuni, fiind o sursa bogata de antioxidanti ce ajuta in mentinerea sanatatii. Insa,  ce poate nu toata lumea stie, este ca poate fi folosita si pe plan extern. Tocmai de aceea toti mai multi specialisti o propun  ca si ingredient de baza in produsele cosmetice. In ceea ce priveste parul, mierea este eficienta in intretinerea si refacerea lui. 

Odata cu venirea frigului si parul nostru se resimte, devine mai vulnerabil iar varfurile casante. Daca mai adaugam si alti factori (carentele din organism, decolorarea, vopsirea, coafarea excesiva etc) cu siguranta acesta trebuie protejat intr-un fel. Pe de alta parte laptele are o istorie mai veche in ceea ce priveste caracteristicile de natura cosmetica pe care le poate avea. Se spune ca insasi Cleopatra facea bai in lapte. Cu un continut bogat de proteine, enzime si minerale poate face minuni cu parul tern si lipsit de stralucire. Nu putem afirma decat ca aceasta gama contine formula perfecta pentru a avea un par stralucitor, hidratat si usor de aranjat.

Comparare Produse (0)


Balsam PROFESIONAL spray Milk&Honey - 400 ml

Balsam PROFESIONAL spray Milk&Honey - 400 ml

Balsamul de par din gama Milk&Honey confera acestuia, stralucire si finete. Continutului de prot..

RON 43,10

Masca profesionala pentru par Milk & Honey - 300 ml

Masca profesionala pentru par Milk & Honey - 300 ml

Masca PROFESIONALA pentru par Milk & Honey completeaza cu succes procesul profesi..

RON 47,50

Pudra profesionala pentru decolorare Milk & Honey - 500 gr

Pudra profesionala pentru decolorare Milk & Honey - 500 gr

Pudra PROFESIONALA pentru decolorare Milk&Honey este destinata cu precadere parul..

RON 105,40

Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)