Redist Miracle Oils 40 OVERDOSE

Seria Miracle Oils 40 OVERDOSE isi dezvaluie secretele chiar din denumire, cu un continut de 40 de uleiuri miraculoase /ingrediente naturale, este destinata cu precadere parului deshidratat, deteriorat. Parul tau va fi sanatos, matasos,  si cu un miros placut.

Mai jos toate cele 40 de ingrediente naturale ce se regasesc in toate produsele acestei game:

Ulei de musetel, Ulei de usturoi, Ulei de lemongrass, Ulei de soia, Ulei de seminte de Harmal, Ulei de rozmarin, Ulei de grau, Ulei de arbore de ceai, Ulei de jojoba, Ulei de avocado, Ulei de menta, Ulei de susan, Ulei de ceai verde, Ulei de seminte de struguri, Ulei de sofranel, Ulei de seminte de mac, Ulei de argan, Ulei de masline, Ulei de migdale, Ulei de soarea soarelui, Ulei de aloe vera, Ulei de seminte de in, Ulei de ylang-ylang, Ulei de ricin, Ulei de galbenele, Ulei de nuci, Ulei de pin, Ulei de coada soricelului, Ulei de chimion negru, Ulei de seminte de dafin, Ulei de brusture, Ulei de alone, Ulei din seminte de morcov, Ulei din seminte de urzica, Ulei din seminte de dovleac, Ulei de Kanola, Sunatoare pulbere, Ulei de seminte de caise,Ulei de lavanda, Ulei din seminte de rodie.

Cunoscute sau mai putin cunoscute toate intregesc formula miraculoasa menita sa iti revitalizeze parul.

Ne caracterizeaza produsele ce au formule cu extracte naturale pentru ca noi avem incredere in natura! Increde-te si tu!


Nu sunt produse în această categorie.