Redist Romania

Incepand cu acest an, compania Kirmizigul a intrat incet dar sigur si pe piata din Romania cu gamele Redist (produse de ingrijire pentru femei) si RedOne (produse de ingrijire pentru barbati).

Produsele noastre se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, consideram ca si consumatorii romani trebuie sa se bucure de avantajele acestora.

Dorim sa ocupam un loc importanta si pe piata din Romania.Consideram ca avem potential si putem satisface nevoile consumatorilor romani. Ne recomanda calitatea si preturile accesibile. Produsele profesionale REDIST Beauty & Care si Professional RedOne Men Series sunt potrivite oricui, oricand, asa ca "Let`s get RED!"


FACEBOOK

Te invitam sa vizitezi si bineinteles sa dai like paginii noastre de Facebook, Redist Universal Romania . Vizualizeaza  ultimele noutati in ceea ce priveste produsele Redist si RedOne, promotii si campanii, da share si participa la concursurile noastre cu premii in produse Redist si RedOne.

Poti vizualiza pagina noastra dand click aici https://www.facebook.com/Redist-Universal-Romania-1477405359237714/?fref=ts


ROMEXPO

In perioada 01-04 octombrie 2015, la Romexpo a avut loc Targul COSMETICS BEAUTY HAIR 2015, la care am fost prezenti si noi.

Desi suntem la inceput de drum am fost surprinsi placut de interesul acordat de catre vizitatori, produselor noastre. Fie ca a fost vorba de persoane fizice sau de proprietari/manageri de saloane toti au fost atrasi de standul nostru. Nu ne laudam insa  am avut un stand cochet iar mirosurile parfumate ale produselor au imbiat vizitatorii sa intre si sa cumpere.

Dupa cum bine stiti la aceste targuri vin oameni din toata Romania, iar noi cu aceasta ocazie am legat colaborari frumoase cu mai multe saloane de pe intrg teritoriul tarii.

Este primul targ de acest gen la care participam insa cu siguranta nu va fi ultimul.

Mai jos si o mica prezentare in fotografii a aceea ce a insemnat acest targ pentru Redist Romania.SALOANE PARTENERE

Asa cum ati aflat pana acum produsele noastre sunt profesionale insa ne dorim sa fie accesibile tuturor claselor de consumatori.

In ceea ce priveste parteneriatele,  am reusit sa incheiem colaborari cu mai multe saloane din Bucuresti dar si din restul tarii.

Agentii nostrii ne reprezinta cu succes la saloanele din Bucuresti si deja am primit multe feedbackuri pozitive. Avem colaborari frumoase cu urmatoarele saloane din Bucuresti : Royal Hair Style Salon, Diamond Salon, Christine Coiffure, Anastasia Blue Salon, Bianca Beauty Style, etc.

 In restul tarii lucram cu diversi colaboratori, orasele pe care le putem mentiona sunt: Iasi, Roman, Bacau, Ploiesti, etc.

Asa cum ne place sa mentionam de fiecare data ne recomanda calitatea si preturile accesibile.


SALON DIAMON


ASPECT NATURAL SI SUSTINERE DE DURATA CU FIXATIVELE DIN GAMA REDISTTESTARE PUDRA DECOLORANTA RED DE LA REDIST

INAINTE:

DUPA:
SALON BIANCA BEAUTY STYLE