Scurt Istoric

Cel mai important motiv pentru alegerea produselor profesionale Redist si RedOne de catre cei mai mari si apreciati stilisti din Turcia este inovatia si creativitatea.

Gamele Redist Professional si RedOne Professional  au fost dezvoltata caurmare a unor lungi cercetari de laborator atat in tara, cat si in strainatate, adresandu-se  tuturor tipurilor de par si piele ale femeilor si barbatilor. Tocmai pentru ca femeile si barbatii au tipuri de par si de ten diferite, specialistii Kirmizigul au creat produse cu ingrediente si scopuri diferite.

Seriile Redist Beauty&Care si RedOne creaza produse de inalta calitate, ce includ extracte bogate din natura, pentru frumusetea, ingrijirea femeilor si barbatilor. Aceste produse nu au fost comercializate doar in saloane, ci si in magazine de desfacere sau magazine online , in intreaga Europa. S-au incheiat parateneriate  cu saloane renumite din zona Golfului, Europade Vest si tarile Balcanice.

Nu ne vom opri din cercetari si dezvoltari inovatoare, pentru a face parte din marcile care seteaza trendurile. Produsele Redist si RedOne s-au ridicat la standardele mondiale, combinand tehnologia avansata cu forta de munca dedicata, acest lucru fiind posibil datorita experientei de peste 20 ani in acest domeniu al companiei Kirmizigul.

Productia se face conform standardelor GMP, ISO 14001:2004, ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007.