Termeni si Conditii

Mai jos gasiti documentul ce pune la dispozitia utilizatorilor regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.redist.ro

Site-ul www.redist.ro este propritatea Apolino Cosmetics SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, SOS. Andronache Nr.85 C.U.I 37487941 si nr de inreg Reg. Comertului j40/6191/2017.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul siteului nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Copierea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste reglementarile legale sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea acordul scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 
Sunteti de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Apolino Cosmetics SRL  (www.redist.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Frauda 

Pentru a accesa sau utiliza anumite sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru orice activitate realizata prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sugeram sa asigurati securitatea datelor de logare in cont. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, va rugam sa anuntati imediat administratorul site-ului. Redist.ro  nu se face responsabil pentru daunele care pot fi cauzate , prin folosirea neautorizata a contului.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul redist.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.redist.ro in orice moment,  la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Politica de retur sau anulare a comenzii

Odata plasata comanda, aceasta poate fi anulata doar contactand-ne prin email sau telefonic. Clientul nu poate anula comanda din contul sau.

In momentul schimbarii unei comenzi din Confirmata in Expediata, aceasta nu mai poate fi anulata, se poate face doar retur. De asemenea, in cazul comenzilor platite online, exista posibilitatea returnarii banilor atunci cand clientul nu isi mai doreste livrarea produselor comandate, dar si returnarea partiala a sumei platite, atunci cand clientul doreste sa renunte la unul sau mai multe dintre produsele comandate sau cand, din anumite motive, articolele comandate prezinta defecte sau defectiuni.

Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este maxim valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri vis-a-vis de acesti termeni de confidentialitate, va rugam nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularuli de contact sau la adresa de email office@redist.ro